Levi Huskysafari op zoek naar het noorderlicht boeken? reizen Land/Finland|Categorie/Levi activiteiten ? Lees eerst hier voordat je boekt.

 Land/Finland|Categorie/Levi activiteiten ervaringen

Lees eerst dit voordat je boekt! Direct boeken geeft voordeel

Nadat u de benodigde warme kleding aangetrokken heeft, vertrekt u per bus naar het huskykamp voor een onvergetelijke ervaring! Bij aankomst staan de enthousiaste honden al op u te wachten. Per huskyslede gaat u de Lapse natuur in. Heeft u geluk, kunt u op een heldere avond het prachtige natuurschouwspeel van het noorderlicht bewonderen aan de hemel terwijl de honden de huskyslee trekken. U hoeft alleen te genieten van de stilte en de natuur om u heen. Na ca. 5 km wordt er een pauze gehouden en krijgt u de tijd om het noorderlicht te spotten en foto’s te nemen terwijl u geniet van een warm drankje. Vervolgens keert u weer terug naar het huskykamp om daar de honden achter te laten en zelf per bus terug te gaan naar Levi.
Duur: 3 uur incl. transfers waarvan de huskytocht ca. 45 min – 1 uur duurt
Vertrek: 19:00u (wo)

Land/Finland|Categorie/Levi activiteiten BBI travel

FIEXLE19
BBi Travel (één van de oudste reisorganisaties van Nederland) staat bekend om eigen reizen naar Scandinavië, Ierland, Lapland, Canada en Mauritius.

EUR

Kijk voor de actuele prijs op Levi Huskysafari op zoek naar het noorderlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *