2019 11-Daagse Hurtigruten expeditie arctische eilanden en swerelds grootste Fjord! boeken? reizen Land/Groenland|Categorie/Hurtigruten Groenland|Sterren/4 ? Lees eerst hier voordat je boekt.

 Land/Groenland|Categorie/Hurtigruten Groenland|Sterren/4 ervaringen

Lees eerst dit voordat je boekt! Direct boeken geeft voordeel

Stap aan boord van het schip de MS SPITSBERGEN en geniet een arctisch avontuur met heel veel expertise aan boord!
Deze herfstexpeditie begint in Tromsø en vaart naar Jan Mayen, Oost-Groenland en IJsland voor een onvergelijkbare Arctische ervaring.Geniet van de herfstkleuren van de landschappen, bergtoppen bedekt met verse sneeuw en, als we geluk hebben, de magische gloed van het spectaculaire noorderlicht.
Hoogtepunten
Ontdek Jan Mayen, een van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld
Ervaar de echte Arctische wildernis en kijk uit voor het noorderlicht
Verken het grootste fjord-gebied ter wereld in Groenland
Kans om ijsberen, muskusossen, poolhazen, Groenlandse valken en poolwolven te zien
Geïsoleerd
Nadat u aan boord bent gestapt van de MS Spitsbergen in Tromsø, varen we naar de open oceaan met onze volgende bestemming, Jan Mayen, een van de meest geïsoleerde plaatsen op aarde. We zullen proberen een landing te maken op dit exotische Arctische eiland, waar de Noord- Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen samenkomen. Het landschap hier wordt gedomineerd door Beerenberg, de meest noordelijke actieve vulkaan op aarde.
Echte wildernis
De Scoresby Sund van Oost-Groenland is een fantastische arctische wildernis. Zoals bij alle echte expedities, werken we met de voorwaarden om onze route te bepalen en beslissen waar we aan wal gaan om te verkennen. We zullen drie en een halve dag doorbrengen in het ongelooflijke landschap van het fjordenstelsel en een beroep doen op het moderne Inuit-dorp Ittoqqortoormiit. Dit is de ideale locatie en het beste seizoen om het Noorderlicht te zien, dus we hopen op heldere hemel en een spectaculaire aurora.
Het “Saga-land”
We varen zuidwaarts door het rechte stuk Denemarken om het westen van IJsland te verkennen, vaak het “Saga-land” genoemd .Het Snæfellsnes-schiereiland wordt soms IJsland in een notendop genoemd omdat het bezaaid is met steden en dorpen, bergen, vogelverschriffen, sagesites en wandelpaden – echt een wereld van unieke schoonheid.

Land/Groenland|Categorie/Hurtigruten Groenland|Sterren/4 BBI travel

HUCENSPICE1914
BBi Travel (één van de oudste reisorganisaties van Nederland) staat bekend om eigen reizen naar Scandinavië, Ierland, Lapland, Canada en Mauritius.

EUR

Kijk voor de actuele prijs op 2019 11-Daagse Hurtigruten expeditie arctische eilanden en swerelds grootste Fjord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *