Smyril Line ferry Hirtshals – Seyðisfjörður boeken? reizen Land/IJsland|Categorie/IJsland ferry ? Lees eerst hier voordat je boekt.

 Land/IJsland|Categorie/IJsland ferry ervaringen

Lees eerst dit voordat je boekt! Direct boeken geeft voordeel

De Færøerse rederij Smyril Line onderhoudt de enige veerdienstverbinding vanaf het vasteland van Europa naar IJsland. Met het schip MS Norröna wordt wekelijks op zaterdags vanuit Hirtshals in Denemarken, via Tórshavn op de Færøer Eilanden, gevaren naar Seyðisfjörður in Oost IJsland, waar het schip op dinsdags aankomt. In het hoogseizoen wordt er 2 x per week gevaren, ook op dinsdags.

Het schip behoort tot één van de nieuwste schepen in de Noord-Atlantische Oceaan en biedt plaats aan 1.482 passagiers en 800 auto’ s en beschikt over een (buiten)zwembad, sauna, bioscoop en kinderspeelplaats. De comfortabele hutten zijn uitgerust met douche en toilet, een TV, kledingkast, bureau/kaptafel en bedlinnen. Alle buitenhutten zijn voorzien van een raam, alsmede een kleine koelkast. Daarnaast zijn er 6- tot 9-persoons couchettes beschikbaar (onder het autodek), waarbij de douches en toiletten worden gedeeld met andere passagiers. Bij de couchettes is het bedlinnen niet inbegrepen. U heeft aan boord de keuze uit verschillende restaurants: het Norröna Buffet Restaurant of het steakrestaurant Simmer Dim. Het cafetaria biedt u keuze uit een groot aanbod eenvoudige, lichte maaltijden. In de Viking Club kunt u een cocktail drinken en dansen op live muziek. Geeft u meer de voorkeur aan een relaxed avondje, bezoek dan de Naust Lounge en geniet van de live piano muziek in de comfortabele sofa’s.

Let op: wanneer u in de periode 8/6-17/8 op zaterdag vertrekt vanuit Hirtshals verblijft u op de heenreis drie nachten op de Færøer Eilanden. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de prachtige, onbedorven natuur en rust op deze ongerepte eilandengroep, gelegen midden in de Atlantische Oceaan. Als u geen stop op de Færøer wil maken kunt u op dinsdag vertrekken. U kunt de Smyril Line ferry combineren met al onze rondreizen en verblijfsmogelijkheden op IJsland. Ook de accommodatie op de Færøer Eilanden kunnen wij voor u verzorgen.

Klik hier voor het vaarschema

Land/IJsland|Categorie/IJsland ferry BBI travel

ISFERRYS
BBi Travel (één van de oudste reisorganisaties van Nederland) staat bekend om eigen reizen naar Scandinavië, Ierland, Lapland, Canada en Mauritius.

EUR

Kijk voor de actuele prijs op Smyril Line ferry Hirtshals – Seyðisfjörður

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *