Signyjarstaðir Cottages – Reykholt boeken? reizen Land/IJsland|Categorie/Vakantiehuizen in West IJsland ? Lees eerst hier voordat je boekt.

 Land/IJsland|Categorie/Vakantiehuizen in West IJsland ervaringen

Lees eerst dit voordat je boekt! Direct boeken geeft voordeel

Deze 5 knusse cottages, geschikt voor resp. 2-3 personen (3 x nieuwe cottage, 24 m2), 2-4 personen (22 m2) of 4-6 personen (48 m2) liggen op 7 km. van Reykholt, dat een belangrijke rol speelde in de Saga-geschiedenis en in de middeleeuwen de woonplaats was van Snorri Sturluson, de belangrijkste dichter en politicus uit de IJslandse historie * gezellig interieur met woonkamer met TV, radio, zitje, eettafel en kitchenette * badkamer met douche/toilet * de 3 nieuwe huisjes hebben twee 1-persoonsbedden, die ook samengevoegd kunnen worden tot een dubbelbed en een sofa * er kan een derde bed worden bijgeplaatst * de twee oudere huisjes hebben 1 resp. 2 slaapkamers en beide huisjes hebben een loft met matrassen, waar men ook kan slapen * alle huisjes hebben een terras met eigen hottub * de eindschoonmaak kunt u zelf doen of laten doen voor € 35 * bedlinnen zelf meenemen of huren * op de boerderij van de eigenaar worden koeien, schapen en paarden gehouden * centraal uitgangspunt voor het bezoeken van veel bezienswaardigheden zoals het Snaefellsnes schiereiland, de watervallen Hraunfossar en Barnafoss, Reykholt, de Surtshellir grot en Deildartunguhver, de grootste heetwaterbron van IJsland * gletsjertrips op de nabijgelegen Langjökull * 15 km. van Húsafell, vertrekpunt voor de spectaculaire Into The Glacier excursie naar een lange ijstunnel onder gletsjer *

Land/IJsland|Categorie/Vakantiehuizen in West IJsland BBI travel

ISWO113
BBi Travel (één van de oudste reisorganisaties van Nederland) staat bekend om eigen reizen naar Scandinavië, Ierland, Lapland, Canada en Mauritius.

EUR

Kijk voor de actuele prijs op Signyjarstaðir Cottages – Reykholt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *